About

En hverdagsblogg om hvordan det er å leve som Norsk i England. Jeg flyttet til London i april for å bo sammen med min bedre halvdel. Livet her er på mange måter likt som i Norge, men det er også en del ulikheter og hinder på veien. Jeg er fra en liten by nær sjøen og er vandt til en helt annen livsstil en det man har her. Mitt liv var rolig og bedagelig. Jeg var på hytta mi på en liten øy i Oslofjorden nesten hver helg og brukte masse tid med venner og familie. Jeg er veldig knyttet til familien min og det er nok den største utfordringen med å bo så langt unna.

Her vil jeg dele mine opplevelse og tanker. Jeg er også veldig glad i å lage mat, bake og håndarbeid så det er mulig det også blir noen oppskrifter.

Jeg har valgt å skrive bloggen både på norsk og engelsk så jeg kan øve på skriftlig engelsk.

A everyday blog about how it is to live as an Norwegian in England. I moved to England in april to be with my better half. Life here is in many ways the same as in Norway but it is also differences and obstacles on the way. I am from a small town by the sea and is use too a totally different lifestyle than the one i have here. My life was quiet and calm. I stayed at my cabin on a small island in Oslofjorden almost every weekend. I spent a lot of time with my friends and family. I´m very close to my family and that is the biggest challenge when I´m living so far away.  

I will share my thoughts and experiences here. I also love to cook, bake and handcrafts, so there might be some recipes as well!

I chose to write the blog in both Norwegian and English so i can practice my English writing.